Je wil je WordPress website afmaken?

“Mijn site moet nodig bijgewerkt worden, maar ik kan er de tijd niet voor vinden. Het kost me ook veel meer tijd en moeite dan een expert.”

“Mijn website is al weer een paar jaar oud en ik vind de uitstraling niet meer overeenkomen met het imago dat ik met mijn bedrijf heb opgebouwd.”

Werkwijze

Afstemmen

Als je al precies weet wat je wilt verbeteren aan je site, dan hoeven we van tevoren niet te brainstormen. Jij stelt een lijst op met de gewenste wijzigingen. Daar loop ik dan doorheen om te kijken of alles duidelijk is en of de wijzigingen voor mij technisch haalbaar zijn. Soms moet ik van tevoren al inloggen om te kijken hoe je installatie in elkaar zit. Het kan zijn dat ik een tegenvoorstel doe als er punten zijn die op meerdere manieren opgelost kunnen worden.

Als het om visuele wijzigingen gaat, komt het geregeld voor dat ik een ander beeld heb van de ‘uitkomst’ dan dat jij in je hoofd hebt zitten. Daarom vind ik het prettig om naast elkaar of in de buurt van elkaar te werken. Zo druk je misverstanden in het begin al de kop in.

Tarief

Op basis van de lijst maak ik een ureninschatting. Het kan zijn, dat ik tijdens het werk erachter kom dat er in de installatie (theme en plugins) hindernissen zitten. Dan neem ik tijdig contact met je op om te bespreken welke oplossingen er zijn en of dat consequenties heeft voor de ureninschatting. Mijn tarief is 60 euro per uur exclusief btw. Ik hanteer deze Algemene Voorwaarden.

Ja, ik wil mijn website graag af hebben!

Je persoonsgegevens worden uitsluitend gebruikt om jouw aanvraag te verwerken.