Je wil je site logischer indelen?

“Mijn website is in de loop der tijd vaak aangepast. Ik vind hem rommelig geworden. Hoe krijg ik de balans en de rust terug?”

“Het valt me op dat mensen die via mijn website contact hebben opgenomen, vaak niet precies weten wat ik doe of hoe ik werk. Terwijl deze informatie wel te vinden is op mijn site. Ik vraag me af of bezoekers op mijn site de juiste info moeilijk kunnen vinden, maar ik zou niet precies weten hoe ik een betere structuur kan opzetten.”

“Op de een of andere manier werkt mijn site niet. Ik worstel met de juiste indeling.”

Werkwijze

Brainstorm

Om erachter te komen hoe jouw website het beste gaat werken, moeten we eerst duidelijk hebben wie precies jouw gewenste bezoekers zijn en wat ze volgens jou moeten doen op je site. Daar gaan we over brainstormen met papier en potloden. We denken zoveel mogelijk vanuit de bezoeker.

 

Jouw doelen gaan we indelen op prioriteit of een andere logische volgorde. We maken schetsen van alternatieve webpagina’s waarbij de indeling en vormgeving je bezoekers naar de juiste sectie sturen.

 

Als we de nieuwe structuur hebben neergezet, weten we of je het huidige WordPress theme kunt blijven gebruiken of dat een nieuw theme of zelfs een nieuwe website beter/sneller is. We stellen een lijst op met aanpassingen en op basis daarvan kan ik een ureninschatting maken.

Tarief

Omdat elk traject een beetje anders is, kan ik hiervoor geen algemene prijs geven. Wel kan ik zeggen dat mijn uurtarief 60 euro per uur exclusief btw is, en dat een brainstorm meestal anderhalf uur duurt. Ik hanteer deze Algemene Voorwaarden.

Ja, ik wil een logisch ingedeelde website!

Je persoonsgegevens worden uitsluitend gebruikt om jouw aanvraag te verwerken.