+31 6 29056176 anithe@websitezzp.nl

Je wil je site mooier maken?

“Ik heb mijn website 3 jaar geleden gemaakt toen ik met mijn bedrijf startte. Als ik er nu naar kijk, vind ik dat mijn site er ouderwets uitziet.”

“Mijn website is al weer een paar jaar oud en ik vind de uitstraling niet meer overkomen met het imago dat ik met mijn bedrijf heb opgebouwd.”

Werkwijze

Brainstorm

Tijdens ons eerste gesprek proberen we er samen achter te komen hoe jij met jouw bedrijf wilt overkomen op klanten. Wat moet jouw merk uitstralen? Als je dit nog niet helemaal duidelijk verwoord hebt, komt dat vanzelf bovendrijven doordat ik je veel vragen stel over je bedrijf.

 

Misschien heb je al een huisstijl en kunnen we kijken of deze nog voldoet. Zo ja, dan gaan we kijken welke onderdelen van je site moeten worden aangepast in deze stijl. Zo niet, dan gaan we op zoek naar een stijl die bij jouw bedrijf past.

 

Daarna weten we of je het huidige WordPress theme kunt blijven gebruiken of dat een nieuw theme of zelfs een nieuwe website beter/sneller is. We stellen een lijst op met aanpassingen en op basis daarvan kan ik een ureninschatting maken.

Aanpassingen

Ik ben goed in CSS (styling) aanpassingen, maar zal die alleen toevoegen waar het theme tekort schiet. Bij styling gaat het bijvoorbeeld over lettertype, witruimtes, kleuren. Beelden kan ik op maat maken en aanpassen in jouw stijl. Er kan bijvoorbeeld een semi-transparante laag overheen of een tekstbalk. Ook kan ik illustraties, banners, ‘stempels’ of logo-varianten voor je maken.

Tarief

Omdat elk traject een beetje anders is, kan ik hiervoor geen algemene prijs geven. Wel kan ik zeggen dat mijn uurtarief 60 euro per uur exclusief btw is, en dat een brainstorm meestal anderhalf uur duurt. Ik hanteer deze Algemene Voorwaarden.

Ja, ik wil een mooiere website!

Voorbeelden

Ik maak digitale beelden op maat die je website meer kleur en sfeer geven.

banner voor website

anithe de haas websites

grijze logo's

eerste hulp bij wordpress

divi website

 

website massagepraktijk

website voor huwelijksaanzoeken

illustratie voor website

samenvatting blogoverzichtwordpress hulp

 

 

Ik heb een blog geschreven over animaties.

Ga naar animaties

 

prijs sticker

prijs sticker

tekst in hart

vintage foto

Vintage look over je foto

transparante laag over foto

Transparante laag over je foto om teksten beter leesbaar te maken

beeld vrijstaand maken

Onderdeel uit een foto vrijstaand maken

illustratie voor website

 

wordpress hulplijn

transparante letters

label maken voor website

letters met foto achtergrond

 

 

background with pattern patroon banner