+31 6 29056176 anithe@websitezzp.nl

Je wil WordPress leren?

“Ik wil mijn website zelf kunnen updaten en aanpassen, wanneer het mij uitkomt. Nu ben ik afhankelijk van anderen. Ik heb het idee dat ik best een hoop dingen zelf kan doen, maar dan moet ik het wel eerst goed leren.”

“Ik kan zelf blogs toevoegen op mijn site en tekstpagina’s aanpassen. Maar als het gaat om styling, categorieën, menu’s en andere instellingen dan loop ik vast. Ik wil graag wat meer leren dan basis WordPress.”

Werkwijze

Samen achter een scherm je website (verder) ontdekken. Dat vind ik een prettige manier van werken.

Leerdoelen

Voordat we een afspraak maken voor een 1-op-1 WordPress ‘cursus’, schrijf je op wat je wilt kunnen met je website. Dan nemen we dat als leidraad.

Basis WP op maat

Is je WordPress website door een webbureau gemaakt en heb je weinig idee hoe je site in elkaar steekt? Dan is het handig dat we eerst de basis van WordPress doornemen aan de hand van jouw eigen website. Daarnaast is er nog het thema dat als schil over elke WordPress website zit. Daarvan moet je weten welke instellingen er mogelijk zijn en hoe deze samenhangen met je pagina’s.

Gevorderd op maat

Onderhoud je al zelf je website maar zijn er dingen die je nog niet kunt aanpassen? Dan is het handig dat je vooraf een lijstje maakt. Soms moet ik eerst zelf een ‘vooronderzoek’ doen, omdat ik niet alle thema’s en plugins uit mijn hoofd ken. Terwijl we samen de punten langslopen, doen we meteen een paar aanpassingen. Twee vliegen in één klap!

Divi leren

Ik ben gespecialiseerd in WordPress thema Divi. Dus als je dat thema gebruikt, kan ik je alle ins en outs van dit thema laten zien.

Tarief

Voor WordPress hulp op maat vraag ik 60 euro exclusief btw per uur. Ik hanteer deze Algemene Voorwaarden.

Ja, ik wil meer weten over WordPress!

Je persoonsgegevens worden uitsluitend gebruikt om jouw aanvraag te verwerken.