Als je WordPress onder de knie wilt krijgen

Leren terwijl je website beter wordt

Ik kan heel ‘droog’ uitleggen hoe WordPress werkt. Praktischer voor jou is als ik laat zien hoe jouw eigen website in elkaar zit. En dan maken we tegelijkertijd aanpassingen die je toch al op je lijstje had staan.

Eerste contact

Je vult mijn contactformulier in of je belt mij om te vertellen wat je wensen zijn.

Tarief

Afhankelijk van hoeveel aanpassingen er nodig zijn, schat ik in hoeveel tijd ons dat gaat kosten. Meestal komt het neer op een ochtend van 3 a 4 uur. Mijn uurtarief is 60 euro per uur exclusief btw. Ik hanteer deze Algemene Voorwaarden.

Voorbereiden

Omdat elk WordPress thema anders is, vind ik het fijn om voor onze afspraak al een keer te kijken naar de achterkant van je website. Ook wil ik een backup maken van je site, voordat we dingen gaan wijzigen. Voor jou is het handig om een lijstje te maken met gewenste aanpassingen.

Samen werken

We spreken een plek af waar we rustig kunnen werken. Eerst leg ik de basis van WordPress en thema’s uit en ik laat zien waar alle instellingen zijn. Daarna gaan we aan de slag met de aanpassingen en ik laat jou zoveel mogelijk zelf uitvoeren, omdat je dan beter onthoudt wat er gebeurt.

Ja, ik wil WordPress leren!