Maak een website die flexibel en toekomstbestendig is,
een site die jij zelf eenvoudig kunt aanpassen,

met Divi.

Divi is een populair en veel gebruikt WordPress thema waarmee je pagina’s maakt met bouwstenen.

Divi betekent voor mij vrijheid in design zonder technische frustraties

Ik werk sinds 2015 met veel plezier en vertrouwen met het WordPress thema Divi en kan ermee lezen en schrijven. Divi websites hoeven niet op elkaar te lijken. Ik ontwerp vanuit de stijl van mijn klant en niet vanuit een bestaand template. Dus elke ontwerp is uniek.

Je ziet wat je bouwt

Divi werkt met een gebruiksvriendelijke paginabouwer, waarmee je eenvoudig blokken tekst, afbeeldingen, knoppen en dergelijke kunt toevoegen aan een webpagina. Je kunt zowel aan de zichtbare kant van je website werken als aan de ‘achterkant’.

Divi is volop in ontwikkeling

Het ontwikkelteam van Elegant Themes (de makers) zit niet stil. Er komen elke week nieuwe opties bij en foutjes worden snel hersteld door middel van updates.

Met Divi kun je jaren vooruit

Omdat je met Divi elk mogelijk ontwerp kunt maken en omdat de makers blijven ontwikkelen, vind ik het thema toekomst proof; heel handig voor de groeiende ondernemer.

Geen houtje touwtje met Divi

Divi heeft veelgebruikte modules zoals (contact)formulier, slider, blog- en portfolio-overzicht, knoppen, kaarten, enz. In de praktijk hoef ik niet vaak extra plugins te installeren voor extra functionaliteiten.

DIY oftewel 'doe het lekker zelf'

Divi is gebruiksvriendelijk. Globale instellingen op een plek en locale instellingen in de pagina-modules zelf. Bijna al mijn Divi klanten kunnen zelf hun website onderhouden.

Samen ontwerpen en bouwen

Heb je al een goed beeld over hoe je je website wilt vormgeven en wil je leren hoe je jouw Divi website zelf kunt onderhouden, dan is deze optie ideaal.

We maken een afspraak en gaan samen achter een computer zitten werken. Dat is heel efficiënt, want je ziet de veranderingen ter plekke gebeuren en je kunt direct bijsturen. Tegelijkertijd leer je hoe Divi werkt. Mijn tarief is 60 euro per uur ex btw.

Divi website met ontwerp laten maken

Wil jij je focussen op jouw bedrijf en mijn expertise inhuren voor jouw website? Dan is dit een goede optie.

Ik kan al een complete Divi website bouwen vanaf 600 euro ex btw. Dat is een website met een uniek ontwerp, gebaseerd op jouw huisstijl en/of wensen. De prijs is verder afhankelijk van de opties die je wel of niet nodig hebt.

Jouw site op basis van een Divi template

De makers van Divi hebben tientallen ontwerpen gemaakt die je kunt gebruiken om jouw website op te baseren. Zit daar een template bij dat goed aansluit bij je wensen, dan kan ik je helpen het template aan te passen.

Je kiest een ontwerp en stuurt mij teksten en beelden. Meestal moeten er elementen verschoven of toegevoegd worden. Ik pas je site zo aan, dat deze er net zo professioneel uitziet als Divi het bedoeld heeft. Mijn tarief is 60 euro per uur ex btw.

Lees mijn Divi tips

stap-voor-stap uitleg met schermafdrukken en filmpjes

Dividers met Divi

Om verschillende onderwerpen op een website visueel te scheiden wordt vaak gewerkt met verschillende achtergrondkleuren. Het is voor de bezoeker heel fijn om gestructureerde brokjes informatie te krijgen. Ik zelf gebruik op deze website vaak een...

Lees meer

Mobielvriendelijk met Divi

In mijn artikel Hoe maak je je website mobielvriendelijk? schrijf ik over de problemen die je met mobiele schermen kunt tegenkomen. In dit artikel bied ik oplossingen speciaal voor Divi gebruikers. Element uitzetten voor mobiel Soms wil je bepaalde zaken niet op de...

Lees meer

Formulier met Divi

Contactformulier In de Divi opbouwfunctie, oftewel de Divi Page Builder, zit een module "contactformulier". Tot voor kort was het ook min of meer alleen geschikt als contactformulier. Maar met de nieuwe veldtypes die Divi heeft geïntroduceerd, kun je nu ook complexere...

Lees meer

Kleurovergangen of gradients

Een achtergrond met kleurovergang (gradient) maak je vrij eenvoudig met de Divi Builder (opbouwfunctie). Het vaakst zie je gradients als achtergrond van de webpagina. Vertaald naar Divi kom je dan terecht bij secties (blauwe units). Maar je kunt ook rijen...

Lees meer

Contact

De gegevens die ik hier invul, worden alleen gebruikt om deze aanvraag te beantwoorden.

Ik ben geïnteresseerd in