Medisch blog

Informatie delen

In mei 2018 won deze website de NVSHA Award voor ‘Beste initiatief in de Spoedeisende Geneeskunde 2018’. Gefeliciteerd FanofEM! Lees meer..

Wij zijn een zeer enthousiaste groep SEH-artsen en assistenten uit Zwolle met passie voor de Spoedeisende Geneeskunde die we graag met je willen delen. We streven er naar om binnen dit snel ontwikkelende specialisme optimaal op de hoogte te zijn van de ontwikkelingen binnen ons vakgebied. Naast de klassieke vormen van informatie als congressen en vakbladen maken we veel gebruik van websites, blogs, podcasts en twitter. Wij geloven in het principe “Free Open Access Meducation” (FOAM). Hierbij heeft iedereen, op elk moment, waar dan ook, de beschikking over informatie over de meest uiteenlopende onderwerpen binnen de Spoedeisende Geneeskunde. Ook wij willen hier graag aan bijdragen en onze kennis en expertise verspreiden.

Een prachtig initiatief van deze artsen om een blog te starten met medische informatie. De bedenkster kon al heel veel zelf in WordPress, maar met een beetje hulp erbij ging het allemaal een stuk sneller.

Wil je ook zo'n mooie website?