website marketingbureau

Wat oorspronkelijk begon als een opdracht om een bestaande website na te bouwen in WordPress, is uitgelopen op een website met een geheel nieuwe indeling en ontwerp.

‘Een website is nooit af’, zeg ik vaak. Zoals je bedrijf iedere dag groeit en verandert, zo zou je je site ook steeds kunnen updaten. Maar dat is meestal niet de core business van een zzp’er en dus veroudert een website in de loop der tijd. Zo ging het ook met de site van Bloom. Die was niet geschikt voor mobiel en niet up-to-date.

In eerste instantie zou ik de site nabouwen in WordPress in een responsive thema. Teksten zou mijn opdrachtgever aanleveren. Gaandeweg kwamen we er allebei achter dat de pagina’s een andere indeling en/of inhoud moesten krijgen. Door gesprekken over het bedrijf, doelgroepen en doelen van de website wisten we beter waar de website voor bedoeld is en wat er op moet staan.

Moeilijker was de precieze lay-out van de website, omdat we niet met een ontwerp waren begonnen. Ook dit is gaandeweg ontstaan en gegroeid. Voor Bloom heb ik veel beelden gemaakt en aangepast.

ervoor

de homepage

erna

de longpage
diensten
diensten
onze passie
uitgelichte afbeelding
ons geloof
publicaties
blog
uitgelichte afbeelding
Benieuwd naar de site van Bloom? Hier kun je de live versie zien.

En mocht je geïnteresseerd zijn in een dergelijke omtovering van jouw website, neem dan contact met me op via dit contactformulier: