Zwangles

de swingende zwangerschapscursus

Duiding

Zwangles is een zwangerschapscursus gecombineerd met zangles. Ik begin met de uitleg van het concept, omdat het uniek en voor velen nog onbekend is. Zo begint ook de website van Zwangles. Met behulp van video, tekst, foto’s en quotes wordt op de home pagina meteen uitgelegd wat Zwangles inhoudt.

Op de eerste foto van zwangles.nl zie je vrolijke, zingende vrouwen met een bolle buik. Daaroverheen staat Zwangles. Zo duidelijk als 1 + 1 = 2.

De doelgroep die na het zien van de beelden nog geïnteresseerder is geworden, is er de tekst met een link naar uitgebreide info.

Voor mensen die graag willen horen en zien wat Zwangles inhoudt, is er de korte introductiefilm direct onder de header.

En voor mensen die gelijk door scrollen zijn er de korte, krachtige quotes, die uitleggen wat Zwangles is.

2 Doelgroepen

Zwangles.nl is gemaakt voor twee doelgroepen:

  1. zwangere vrouwen die van zingen houden en
  2. muziek- en/of zwangerschapsdocenten.
  1. zwangere vrouwen die van zingen houden

2. muziek- en/of zwangerschapsdocenten

Netwerk

Op de website van Zwangles.nl is een goede basis gelegd voor een goede SEO (vindbaarheid op Google). Via diverse kanalen wordt er naar de site verwezen (de Facebook pagina, magazines, tv-programma’s en aangesloten zwanglesdocenten). De website verwijst op haar beurt o.a. naar het Zwangles Youtube kanaal en websites van zwanglesdocenten. Via Facebook kan veel aandacht worden aangetrokken voor de blogs op de website met verhalen over de cursus, foto’s en filmpjes.

Wil je de live versie zien? Ga dan naar Zwangles.nl