Als je WordPress website aan verbetering toe is

Website mooier maken

“Ik heb mijn website 3 jaar geleden gemaakt toen ik met mijn bedrijf startte. Als ik er nu naar kijk, vind ik dat mijn site er ouderwets uitziet. Ik vind de uitstraling niet meer overeenkomen met het imago dat ik met mijn bedrijf heb opgebouwd.”

Ik help je een passende stijl te vinden.

Website beter structureren

“Mijn website is in de loop der tijd vaak aangepast. Ik vind hem rommelig geworden. Hoe krijg ik de balans en de rust terug?”

“Op de een of andere manier werkt mijn site niet. Ik worstel met de juiste indeling.”

Samen vinden we een logische structuur.

Website afmaken

“Mijn site moet nodig bijgewerkt worden, maar ik kan er de tijd niet voor vinden. Het kost me ook veel meer tijd en moeite dan een expert.”

Laat dat maar aan mij over.

Werkwijze

Hieronder een gemiddelde werkwijze die ik hanteer. Iedere klant en website is anders. Ik werk dan ook intuïtief en pas me aan aan jouw wensen en de situatie.

Brainstorm

Als je al precies weet wat je veranderd wilt hebben, dan stuur je mij een lijst met gewenste aanpassingen en maak ik op basis daarvan een ureninschatting.

Wil je dingen anders, maar weet je niet precies hoe, dan plannen we een brainstorm in. Tijdens dit gesprek (in Utrecht of telefonisch) proberen we er samen achter te komen hoe jij met jouw bedrijf wilt overkomen op klanten. Wat jouw merk zou moeten uitstralen en hoe je klanten hun bezoek op jouw website moeten ervaren. Als je dit nog niet helemaal duidelijk verwoord hebt, komt dat vanzelf bovendrijven doordat ik je veel vragen stel over je bedrijf.

Misschien heb je al een huisstijl en kunnen we kijken of deze nog voldoet. Zo ja, dan gaan we kijken welke onderdelen van je site moeten worden aangepast in deze stijl. Zo niet, dan gaan we op zoek naar een stijl die bij jouw bedrijf past.

Daarna weten we of je het huidige WordPress theme kunt blijven gebruiken of dat een nieuw theme of zelfs een nieuwe website beter/sneller is. We stellen een lijst op met aanpassingen en op basis daarvan kan ik een ureninschatting maken.

Aanpassingen

Ik ben goed in CSS (styling) aanpassingen, maar zal die alleen toevoegen waar het theme tekort schiet. Bij styling gaat het bijvoorbeeld over lettertype, witruimtes, kleuren. Beelden kan ik op maat maken en aanpassen in jouw stijl. Er kan bijvoorbeeld een semi-transparante laag overheen of een tekstbalk. Ook kan ik illustraties, banners, ‘stempels’ of logo-varianten voor je maken.

Als je WordPress thema Divi gebruikt zit je bij mij extra goed, want daar ben ik in gespecialiseerd.

Tarief

Mijn uurtarief 60 euro per uur exclusief btw. Ik maak vooraf een ureninschatting. Ik hanteer deze Algemene Voorwaarden.

Strippenkaart

Wil je regelmatig support en onderhoud uitbesteden, dan is mijn strippenkaart voordeliger. Voor 500 euro ex btw help ik je 20 x een half uur.

Ja, ik wil een betere website!